مرکز تخصصی ایمپلنت شرق تهران زیر نظر دکتر عباس پور محمد با بهترین ایمپلنت های خارجی درجه یک با کمترین درد و خونریزی با روش نوین ایمپلنت در چند روز میتوانید دندان های جدید داشته باشید ایمپلنت شرق تهران

هزینه ایمپلنت در مرکز ایمپلنت شرق تهران

هزینه ایمپلنت در مرکز تخصصی ایمپلنت در شرق تهران

مرکز ایمپلنت در شرق تهران

هزینه ها بسته به تعداد ایمپلنت های استفاده شده و نوع ایمپلنت متفاوت است اما هزینه های بسیار باصرفه است چون در این مرکز خدمات پس از ایمپلنت به صورت رایگان به شما ارده خواهد شد

چگونگی انجام ایمپلنت در شرق تهران کلینیک دندانپزشکی

ایمپلنت به روش های مختلفی انجام میشود که روشی که در این مرکز یعنی مرکز ایمپلنت شرق تهران انجام میگیرد

ایمپلنت‌های دندان ثانویه

Implant

روش ثانویه ایمپلنت شامل عمل جراحی قراردادن ایمپلنت در استخوان فک و بستن  بافت لثه است. 30 روز بعد از اتمام کار و خوب شدن بیمار یک جزئی برای باز کردن سطح روی ایمپلنت به منظور اتصال اباتمنت و ترمیم موقت صثورت میگیرد

روش بعدی ایمپلنت در مرکز ایمپلنت شرق تهران فرو رونده

Endosteal

این ایمپلنت‌ها در استخوان فک کاشته شده و معروف ترین ایمپلنت دندان مورد استفاده برای فرایند دو مرحله‌ای ایمپلنت دندانی هستند. این نوع ایمپلنت که در درجه‌ی اول به عنوان جایگزین بریج یا دندان مصنوعی است، شامل انواع پیچی (رزوه‌دار)، استوانه‌ای (صاف) یا تیغه‌دار هستند.

ایمپلنت‌های دندانی تک مرحله‌ای

Dental

این عمل تک مرحله‌ای ایمپلنت دندان شامل  کاشت یک ایمپلنت دراز تر در داخل فک بصورت جراحی است بطوری که وارد استخوان فک شده و پس از بخیه زدن بافت لثه قسمت بالای ایمپلنت هم‌ردیف بافت لثه بوده و در نتیجه بالای ایمپلنت قابل مشاهده خواهد بود. در اخر بعد از چند 30 الی 60 روز بهبودی، می‌توان اباتمنت و روکش موقت را بدون جراحی دیگری جهت باز کردن سر ایمپلنت، متصل کرد.

ایمپلنت‌های ساب پریواستیل چیست

Subperiosteal

این ایمپلنت‌ها داخل بافت لثه روی استخوان فک قرار داده می‌شوند بطوری که سر فلزی ایمپلنت برای نگه داشتن روکش بیرون است و اغلب برای عمل‌های تک مرحله‌ای ایمپلنت استفاده می‌شوند. ایمپلنت‌های ساب پریواستیل عمدتاً به منظور نگه داشتن دندان مصنوعی در اشخاص فاقد ارتفاع کافی استخوان فک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

جای‌گذاری فوری ایمپلنت

Immediate

برخی دندانپزشکانی که ایمپلنت‌، روکش و یا جراحی دهان و دندان را انجام می‌دهند، می‌توانند ایمپلنت‌های دندانی را بصورت فوری در محلی که دندان‌ها کشیده شده‌اند قرار دهند. این روش در صورت موفقیت می‌توانند چندین ماه در زمان درمان صرفه‌جویی کند زیرا فرایند جوش خوردن ایمپلنت سرعت پیدا می‌کند. امکان انجام این روش برای یک متقاضی بستگی به آناتومی ناحیه‌ای که فاقد دندان است دارد. برای مثال در بسیاری از موارد، ناحیه فاقد دندان عریض‌تر از ایمپلنت بوده و قرار دادن ایمپلنت در آنجا را بلافاصله پس از کشیدن دندان غیرممکن می‌کند. برای تضمین محکم بودن ایمپلنت در جای خود نیاز به پیوند استخوان یا بافت نرم خواهد بود. درمورد اثر سیگار کشیدن بر ایمپلنت می توان گفت که کشیدن سیگار زیاد و بالا رفتن زیاد نیکوتین خون در خونرسانی ساخت عروق ریز دراطراف ایمپلنت دندان جهت جوش خوردن ایمپلنت و یا پودر استخوان نصب شده تداخل ایجاد می کند .

انواع پوشش‌های ایمپلنت


 

با اینکه اکثر ایمپلنت‌های دندانی از تیتانیوم ساخته شده‌اند، اما سطح ایمپلنت -که بر یکپارچه‌سازی طولانی مدت و پایداری درمان تاثیر می‌گذارد- می‌تواند متفاوت باشد. سطح متخلخل در مقایسه با سطح صاف تیتانیوم موجب تماس بیشتر با استخوان می‌شود. انواع دیگر سطوح ایمپلنت عبارتند از: گریت بلاست، اسید اچ، سطح زبر شده، ریز شیاردار، سطح تیتانیومی با اسپری پلاسما و پوشش هیدروکسی اپاتیت با اسپری پلاسما.

انواع اتصال‌دهنده‌های ایمپلنت دندانی


 

ایمپلنت‌های دندانی بر اساس نوع یا شکل سر ایمپلنت نیز دسته‌بندی می‌شوند. تمام ایمپلنت‌های دندانی نیاز به یک اباتمنت یا روکش دارند که باید به سر ایمپلنت متصل یا پیچ شود. برای این منظور سه نوع اتصال دهنده اصلی وجود دارد:

اتصال‌دهنده شش وجهی داخلی

Connector

این اتصال دهنده‌ها که شش ضلعی هستند به صورت یک بازشدگی در سر ایمپلنت می‌باشند که اباتمنت یا روکش داخل آن پیچ می‌شود.

اتصال‌دهنده شش وجهی خارجی

External

این اتصال دهنده‌ها که مانند یک شش ضلعی هستند در بالای سر ایمپلنت قرار می‌گیرند.

اتصال‌دهنده هشت وجهی داخلی

Octagon

این اتصال دهنده که شبیه به یک هشت وجهی است دارای یک بازشدگی در سر ایمپلنت است که اباتمنت یا روکش داخل آن پیچ می‌شود.

اندازه‌های ایمپلنت‌های دندانی


روش دیگر برای طبقه‌بندی ایمپلنت‌ها بر اساس اندازه‌ی آنها (پلتفرم) است، که تعیین می‌کند ایمپلنت در کجای دهان باید قرار گیرد. هرچند هر مورد متفاوت بوده و میزان فضای موجود و نیاز به استخوان می‌تواند تحمیل‌کننده استفاده از یک ایمپلنت با اندازه‌ای متفاوت باشد.

ایمپلنت با پلتفرم استاندارد

این ایمپلنت‌ها قطری بین ۵/۳ تا ۲/۴ میلی‌متر دارند. این ایمپلنت‌های نسبتاً کوتاه‌تر و باریک‌تر، اغلب در بخش جلوی دهان قرار داده می‌شوند.

ایمپلنت با پلتفرم پهن

این ایمپلنت‌ها ۵/۴ تا 6 میلی‌متر قطر دارند و عمدتاً در عقب دهان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مینی ایمپلنت یا ایمپلنت‌های باریک

این نوع ایمپلنت‌های دندانی قطری بین 2 تا ۵/۳ میلی‌متر دارند و عمدتاً در افرادی استفاده می‌شوند که فضای کافی بین ریشه دندان‌هایشان برای جا دادن ایمپلنت‌های بزرگ‌تر وجود ندارد. همچنین زمانی که بیمار تراکم استخوانی کافی نداشته باشد از این ایمپلنت‌ها استفاده می‌شود.

انواع مصالح و برندها


تقریباً 150 تولید کننده‌ی مختلف ایمپلنت دندانی وجود دارند. خوشبختانه، بیشتر ایمپلنت‌های دندانی به خوبی ساخته شده‌اند. بهترین ایمپلنت‌های دندانی برای داشتن مقاومت بسیار بالا مانند ساخت موتورهای هواپیما تهیه می‌شوند.

آلیاژهای تیتانیوم

امروزه، بیش از 95٪ از ایمپلنت‌های دندانی آلیاژهای تیتانیوم هستند. برخی ایمپلنت‌ها از نظر نوع آلیاژ تیتانیوم مورد استفاده متفاوت می‌باشند. در واقع صدها شرکت و سیستم ایمپلنت در سرتاسر جهان وجود دارند و هنگامی که پروتکل‌های علمی و جراحی رعایت شوند، نرخ موفقیت این ایمپلنت‌ها حتی پس از 10 سال بیشتر از 98٪ است. برخی ایمپلنت‌های دندانی در دراز مدت نسبت به دیگر ایمپلنت‌ها بسیار بهتر می‌باشند. این تفاوت به دلیل قابلیت ایمپلنت برای حفظ سطوح بالای استخوانی در طول سال‌ها است.

زیرکونیوم (گزینه بدون فلز)

به منظور کاهش این دغدغه‌ها و داشتن یک گزینه‌ی ایمپلنت برای این افراد، چندین شرکت در زمینه ایمپلنت‌های “بدون فلز” تحقیق و توسعه انجام داده‌اند. این امر منجر به استفاده از فلز دیگری به نام زیرکونیوم شده است که در جدول تناوبی مواد شیمیایی یک ردیف زیر تیتانیوم است. این ماده بسیار سخت و محکم است و برای ساخت روکش و بریج نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. با تحقیق بر روی مصالح ایمپلنت جایگزین به این نتیجه رسیدند که زیرکونیا نیز مانند تیتانیوم با استخوان ادغام می‌شود. در نهایت، مسئله مهم‌تر از خود ایمپلنت، مهارت جای‌گذاری آن توسط دندانپزشک است. به همان اندازه که جراحی جای‌گذاری ایمپلنت مهم است، چگونگی ساخت دندان‌ها روی ایمپلنت‌ها نیز اهمیت دارد. ساخت دندان‌ها روی ایمپلنت‌ها بسیار متفاوت از دندان‌های طبیعی است. بهترین ایمپلنت، ایمپلنتی است که بطور صحیح و خوب جایگذاری شده باشد.

 

دسته‌ها: دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *